BURSA BÜYÜKORHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM 'DÖGEP' MARATONU BAŞLADI

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında, 3 aylık aranın ardından faaliyet programları gerçekleştirilmeye devam ediyor..
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM 'DÖGEP' MARATONU BAŞLADI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP)' kapsamında Müdürlüğümüz Din Öğretimi Bölümünce, 'ilçe çerçeve programı ve 'ilçe uygulama planının' hazırlandığı ve DÖGEP kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılı I. dönem (Ekim, Kasım, Aralık) programlarının başarıyla gerçekleştirildiği bildirilmişti.

2020-2021 eğitim öğretim yılı II. döneminde Mart ayı ile birlikte 'DÖGEP' maratonu yeniden başladı.

Bu kapsamda, Müdürlüğümüz Din Öğretimi Bölümünce hazırlanan 'DÖGEP' çerçeve programına göre Mart ayı faaliyeti ilçemizdeki tüm 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İHL Meslek Desleri' öğretmenlerimizin katılımları ile, yüz yüze olarak Atatürk İlkokulunda gerçekleştirildi. 

Program kapsamında Mart ayında buluşan öğretmenlerimiz, 'ülkemizde din eğitimine, ilmi, tarihi ve kültürel mirasına katkıda bulunan bilim insanları ile öncü şahsiyetleri' konu aldı ve birlikte inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Mart ayı 'DÖGEP' faaliyet programında, 'Doğan Cüceloğlu, Tevfik İleri ve Fuat Sezgin' gibi öncü şahsiyetlerin kısa belgeselleri izlendi.

Yüz yüze olarak gerçekleştirilen programda, Kovid-19 salgınına yönelik alınması gerekli tedbir uygulamalarına öğretmenlerimizce riayet edildi. 

 

Haberin Fotoğrafları: 

19-03-202119-03-2021

Orhan Mah. Dr. İbrahim Öktem Cad. Hükümet Konağı No26 Kat 2, 16990 Büyükorhan/BURSA - 0 (224) 841 29 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.