BURSA BÜYÜKORHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM 'ÖGEP' MARATONU BAŞLADI

3 ay program uygulamalarına ara verilen Öğretmen Gelişim Programı (ÖGEP) faaliyetleri, 2020-2021 eğitim öğretim yılının II. döneminde, Mart ayı ile birlikte kaldığı yerden devam ediyor..
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM 'ÖGEP' MARATONU BAŞLADI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün çerçeve programı kapsamında; Müdürlüğümüzce, Ekim, Kasım, Aralık, Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan, öğretmenlerin kişisel/mesleki gelişim tabanlı gelişimlerini destekleyen 'ÖGEP' faaliyet programının hazırlandığı bildirilmişti. 

Ekim, Kasım ve Aralık ayı ÖGEP faaliyetleri verimli bir şekilde tamamlanmış ve ÖGEP programına 3 ay ara verilmişti. 

Bu kapsamda, 2020-2021 eğitim öğretim yılının II. döneminde, Mart ayı ile birlikte 'ÖGEP' maratonu başlamış oldu. 

Çevrim içi program aracılığıyla, Şehit İsa Özkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapan yönetici ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla, interaksiyonu yüksek bir şekilde gerçekleştirilen 'ÖGEP' Mart ayı faaliyetinde öğretmenlerimiz; kişisel gelişim alanında örnek çalışmalarıyla ilham veren ve iz bırakan eğitimci şahsiyetleri ve mesleki gelişim alanında çocuk ile genç psikolojisini irdeledi, konu özelinde kendi aralarında değerlendirmeler yaptı ve görüş paylaşımında bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgının seyrine göre 'ÖGEP' Nisan ve Mayıs ayı faaliyetleri, online (çevrim) içi erişim araçlarıyla gerçekleştirilebilecek.

Yüz yüze uygulamalarda 'Eğitim Ortamlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyonun Önlenmesi ve Azaltılması Kontrol Kılavuzu' kapsamında gerekli tedbirler alınacak. 

 

Haberin Fotoğrafları: 


05-04-2021

 

 

 

 

 

 

Orhan Mah. Dr. İbrahim Öktem Cad. Hükümet Konağı No26 Kat 2, 16990 Büyükorhan/BURSA - 0 (224) 841 29 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.